Implantat | Digital framställning av tandimplantat | Dental Zone

Tandimplantat

– Vi framställer patientspecifika implantat
både genom digital teknik och konventionell teknik.
Hög kunskap inom alla implantatsystem

Individuella tandimplantat för optimala resultat

Vi har under årens lopp testat och arbetat med flera av implantatsystemen på marknaden för framställning av singelimplantat, mindre implantatbroar, hela käkar med porslin, komposit eller proteständer och overdenture. Det har gett oss en bred och gedigen erfarenhet, samt en vana att vid knepiga fall hitta individuella lösningar för att nå ett optimalt resultat.

Digital tandteknik för framställning av implantat

Vi tar emot digitala filer från alla kända intraorala scanners på marknaden för framställning av alla slags tandimplantat – från singelkronor till hela käkar.

För närvarande arbetar vi med digitala filer från intraorala scanners så som:

– Trios från 3shape
– CS Connect från Carestream
– Sirona från Dentsply
– Planmeca
– Meditlink
– iTero

Hög kunskap inom alla implantatsystem

Tandimplantat har funnits på marknaden i många år. Den så kallade 65+-reformen blev avgörande för den ökande produktionen av implantat, och den har sedan dess blivit en allt vanligare metod vid ersättning av förlorade tänder.

Kunskap och kompetens hos tandteknikern är mycket viktig för slutresultatet där hållfasthet, hygien och estetik är viktiga delar. Vi har många års erfarenhet av tandteknik och erbjuder idag lösningar genom den senaste digitala tekniken.

Därför ska du välja tandimplantat
från Dental Zone:

– På Dental Zones laboratorium i Västerås framställs implantatarbeten med komponenter från både världsledande leverantörer och mindre leverantörer.
– Digital process som är både effektiv och precis
– Många års erfarenhet av modern tandteknik

Hör av dig till oss

Kontakta oss för högkvalitativa tandimplantat

Vi vill att du ska känna dig trygg i din behandling av patienten. Med moderna, digitala metoder blir det komplicerade enklare och slutprodukten håller högsta möjliga kvalitet.

Fyll gärna i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt för att få reda på hur vi kan hjälpa just dig med tandimplantat.

Rulla till toppen