Implantat

– Ett skonsamt sätt att ersätta förlorade tänder
Hög kunskap inom alla implantatsystem

Framställning av implantat
– Vi på Dental Zone är specialister

Tandimplantat har funnit på marknaden i många år. Den s.k 65+ reformen, som kom 2002, blev avgörande för den ökande produktionen av tandimplantat, och har därefter stadigt blivit en alltmer använd metod vid ersättning av förlorade tänder. Kunskap och kompetens hos tandteknikern är mycket viktig för slutresultatet där hållfasthet, hygien och estetik är viktiga delar.

Vi skapar individuella
lösningar för optimala
resultat

Vi har under årens lopp testat och arbetat med många av de förekommande implantatsystemen som finns på marknaden för framställning av singelimplantat, mindre implantatbroar, hela käkar med porslin, komposit eller proteständer och overdenture. Detta har gett oss en bred och gedigen erfarenhet. Vi är vana vid knepiga fall där individuella lösningar måste till för att nå ett optimalt resultat.

Arbetar du digitalt så tar vi emot digitala filer från alla kända intraorala scanners på marknaden för framställning av alla slags implantat, från singelkronor till hela käkar.

 I samarbete med världsledande leverantörer av implantatsystem vill vi att du skall känna dig trygg i din behandling av patienten. 

Välkommen att ringa oss för att diskutera möjligheter med tandimplantat.

Scroll to Top