Specialtjänster inom tandteknik | Dentalzone

Tandtekniska specialtjänster

Vi utför specialtjänster vid önskat behov

Lösningar vid svåra fall & Express tjänster

Vi erbjuder hög service till våra kunder och har tagit fram några upplägg för dig som önskar det lilla extra.

*Vid större och svårare fall erbjuder vi PMMA-bro (fräst akryl) för provning inför slutliga konstruktionen. I sådana fall är detta mycket uppskattat av våra kunder. Rekommenderas av oss vid svåra estetiska fall. Ring gärna så förklarar vi mer hur detta fungerar.

*En diagnostisk uppvaxning är också ett mycket bra sätt att presentera tänkta förändringar för patienter. Din patient får möjlighet att se slutresultatet redan innan behandlingen påbörjats. Rekommenderas vid svåra estetiska fall inför planering av behandling.

*Vi har även färgtagning hos oss. Om du har tänkt skicka ett arbete till oss men tycker att det är en svår färg så är patienter välkomna till oss så hjälper vi till.

*Vi har en tjänst vi kallar för ”EXPRESS”. Det innebär att vi producerar arbete snabbare än vårt ordinarie leveransschema till överenskommet leveransdatum. Oftast är det avtagbar konstruktion man önskar få snabbare men även fast protetik är möjligt. Pris för EXPRESS-produktion finns i vår prislista. Önskar man denna tjänst så är ni välkommen att ringa oss för boka in arbetet

Specialtjänst inom tandteknik
Rulla till toppen